Kassekredit eller forbrugslån?

Hvis spørgsmålet står mellem en kassekredit eller forbrugslån, så er svaret ikke ligetil. Det kommer an på hvad man har behov for og hvor længe man vil låne pengene.

En kassekredit har den fordel, at man kan betale af på den, som man har lyst. Hvis man nogle måneder har mange penge, kan man betale meget og hvis man nogle måneder ikke har så mange penge til rådighed, kan man helt lade være med at betale.

En kassekredit har ofte en højere rente end et fornuftigt forbrugslån, men da man som sagt ikke behøver at bruge alle pengene, kan det ofte være en billigere løsning. Mange mennesker har f. eks en kassekredit på 100.000, i tilfælde af at de en dag står og skal bruge mange penge. Det kan være rart at man ikke bliver tvunget til at lave et forbrugslån med høje startomkostninger og gebyrer.

I tiden hvor man ikke hæver på sin kassekredit, betaler man ingen renter eller andet for at have den. Så det kan være en stor fordel hvis man bare vil have pengene i reserve. Ved et forbrugslån hæfter man sig til det beløb som man låner og skal betaler tilbage efter den aftale, man laver med udlåneren.

© 2019. Forbrugslaan.com er reklamefinansieret og indholdet er kommercielt. Sammenligninger er kun af udvalgte firmaer og produkter.
Der tages forbehold for tastefejl og ændringer i priser, vilkår, tilbud mv. Alle oplysninger må kun anses som vejledende og aldrig endelige.