Låneansøgning

Hvis man ønsker et lån, skal man altid udfylde en låneansøgning. Hvis det drejer sig om et lån fra et lånefirma på internettet, kan man sende en låneansøgning til firmaet online. Det vil sige at man ikke skal printe den ud, men kan sende den som en e-mail.

Det er 100 procent uforpligtigende at sende en låneansøgning af sted til et lånefirma, så det bedste er at udfylde så mange som muligt, så man er sikker på at få det bedste lån.

Det tager ofte ikke mere end 5 minutter at udfylde en låneansøgning og svaret kan komme fra 15 minutter og op til et par timer efter. Hvis alt er i orden, kan man få pengene indenfor et par dage.

Der er stor forskel på hvad man skal oplyse om i en låneansøgning. Det kommer an på hvilke type lån man søger om. Ved boliglån og andre store lån, skal der ofte vedhæftes lønsedler og anden dokumentation.

© 2019. Forbrugslaan.com er reklamefinansieret og indholdet er kommercielt. Sammenligninger er kun af udvalgte firmaer og produkter.
Der tages forbehold for tastefejl og ændringer i priser, vilkår, tilbud mv. Alle oplysninger må kun anses som vejledende og aldrig endelige.